Musicals zijn hip! Wil jij een super tof kinderfeest geheel in het teken van musical? Of zou je weleens een Hair & Make-up kinderfeest willen? Helemaal met maskers, crème, en daarna lekker tutten? Of heb je je altijd al eens als een echte popster willen voelen?
Dan ben jij ben ons aan het goede adres! Wij hebben drie verschillende soorten kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen:

Musical kinderfeest
Het feest zal dan draaien om de musical naar jouw keuze. De liedjes, scènes en dansjes zijn van de originele musical en die zullen we gaan instuderen. Aan het eind van de dag gaan we met in basis bijbehorende make-up en kleding een mini-optreden doen van wat we geleerd hebben. Degene die het feestje geeft zal een speciale rol hebben in deze ‘minimusical’ Je kunt kiezen uit deze 4 musicals: – High School Musical – Lion King – The Wiz – Sound of Music Algemene informatie Musicalkinderfeest
Het feest zal 3 uur duren en de kosten bedragen 179,- euro voor maximaal 8 kinderen en 205,- euro voor 9 tot 12 kinderen. Uiteraard wordt voor drinken en wat lekkers gezorgd. Zorg dat je makkelijk zittende kleding draagt en dans/sportschoenen bij je hebt. Het feestje kan plaatsvinden op vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmiddag, de tijden zijn bespreekbaar.

Hair & Make-up kinderfeest
Op je feestje lekker tutten? We beginnen waar alle visagisten mee beginnen: reinigen, maskertje en een crème. Daarna gaan jullie lekker aan de slag. Een mooie prinses of juist een diva? Alles mag en alles kan! Ogen, lippen, nagels, aan alles wordt gedacht! En als jullie eruit zien zoals jullie willen gaan we met leuke kleding en accessoires een gave mini fotoshoot houden.
Algemene informatie Hair & Make-up kinderfeest
Het feest zal 2 uur duren en de kosten bedragen 146,- euro voor maximaal 8 kinderen en 174,- euro voor 9 tot 12 kinderen. Uiteraard wordt voor drinken en wat lekkers gezorgd. Neem feestelijke kleding mee. Het feestje kan plaatsvinden op vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmiddag, de tijden zijn bespreekbaar.

‘Wanna be a popstar’ kinderfeest
Heb je altijd al willen weten hoe het is om een echte popster te zijn? Hoe voelt het om over de rode loper te lopen, hoe moet je poseren en hoe zien popsterren er eigenlijk uit? Met je mooiste kleren, make-up, haar en accesoires toveren we je om tot een echt popster. Nadat we over de rode loper hebben gelopen en we de fotograaf onze leukste en mooiste lach hebben laten zien, zullen we een optreden weggeven aan pap en mam met een liedje wat we eerder die dag hebben ingestudeerd. De bewegingen bij het lied maken het feestje helemaal compleet!
Algemene informatie ‘Wanna be a popstar’ kinderfeest.
Het feest zal 2 uur duren en de kosten bedragen 146,- euro voor maximaal 8 kinderen en 174,- euro voor 9 tot 12 kinderen. Uiteraard wordt voor drinken en wat lekkers gezorgd. Neem feestelijke kleding mee.Het feestje kan plaatsvinden op vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmiddag, de tijden zijn bespreekbaar.

Extra
In overleg kan er worden gezorgd voor eten, tegen een meerprijs van 7 euro per kind. Je hebt keuze uit een frietje met een snack (kroket, frikadel, bami, nasi) of een broodje met een snack. Het feestje zal dan een half uur worden verlengd. Voor meer informatie, neem contact met ons op.