Sanne Christensen (1983) is het gezicht achter ‘de Musicalschuur’ en is haar hele leven al met muziek bezig geweest. Zij begon op jonge leeftijd met het spelen van accordeon. Daarna verruilde zij dit instrument voor een keyboard om tot slot over te stappen op piano. Ondertussen trad ze ook regelmatig op als zangeres op ‘open podia’ en verzorgde ze ceremonies in kerk en stadhuis. Na een aantal jaar klassieke zanglessen gevolgd te hebben werd ze na een positieve auditie aangenomen op de MusicAllFactory ofwel de “MAF” in Tilburg, een vooropleiding MuziekTheater voor getalenteerde jongeren. Dit twee jaar gedaan te hebben werd de focus meer verlegd naar musical. In 2007 studeerde Sanne af aan de Frank Sanders Akademie, (richting Performer) voor Musicaltheater. Uiteraard kwam niet alleen zang aan bod maar ook spel en dans. Zij heeft lessen gevolgd bij onder andere: Simone Kleinsma, Frank Sanders, Tetske van Ossewaarde, Doris Baaten, Lieneke le Roux, Wil van der Meer, Suzanne Heijne, Jon van Eerd en Derek Blok.
Sanne is werkzaam als performer/entertainer bij o.a. Voice a licious (www.voicealicious.nl) en CenterParcs alwaar zij de avondvullende shows verzorgt evenals het kinderentertainment. Daarnaast is ze vocal coach en geeft ze lessen en workshops in performance en interpretatie. In 2010 rondde Sanne de CVT Singers Course af van het Complete Vocal Institute.
Naast zelf performen, is haar droom om kinderen te laten kennis maken en te leren over alles wat met musical te maken heeft. Haar grote passie en liefde voor musical zal binnen De Musicalschuur uitstekend tot haar recht komen.